VISIBLE producties maakte in opdracht van Centrumplan Kerkrade de volgende reportage:

Muziek- en Dansschool Kerkrade geopend midden in stadscentrum.

Vrijdag 8 juni opende in het nieuwe stadscentrum Muziek- en Dansschool Kerkrade in de Verdipassage, direct naast HuB. Met een gongslag werd de muziekschool officieel door wethouder Jo Schlangen (cultuur) geopend. Voorafgaand werd een ludieke muzikale act door het Slagwerkensemble SMK vanaf de balkons van de Theaterpassage richting het plein Hinger Herjods Ruk gepresenteerd.

“De muziekschool is onderdeel van HuB Kerkrade”, geeft wethouder Jo Schlangen aan. “Bibliotheek en theater vormen samen met de muziekschool de partners van het nieuwe cultuurcluster.” Directeur van de muziekschool John Gubbels vervolgt: “Wij zijn verheugd over de nieuwe plek midden in het stadshart. We zijn gevestigd aan de Verdipassage 2, aan een sfeervol plein en een aantrekkelijk gebied met winkels en horeca op loopafstand.”
Voor een volle theaterzaal in HuB traden de leerlingen van de muziekschool op.
Dans, muziek en zang werden tijdens een avondvullend showprogramma sprankelend gepresenteerd.

Coördinerend wethouder centrumplan Huub Wiermans sluit enthousiast af: “De Muziek- en Dansschool Kerkrade is weer een mooi onderdeel van ons nieuwe gevarieerde stadscentrum, met onder meer winkels, horeca, het stadspark en HuB Kerkrade. En dat is hét recept voor de bruisende mix waar Beleef Kerkrade voor staat.”

#visibleproducties #centrumplankerkrade

Project Details

PartnerCentrumplan Kerkrade
Vorige
Volgende