Mijn ervaringen

Paul lemmens

Ik ben trotse eigenaar van VISIBLE en mijn taken binnen het bedrijf bestaan uit sales, marketing, camera en montage.

Onze cijfers

VISIBLE is een bedrijf met veel ervaring in de media-wereld. Ik maken onder andere sfeerreportages “Aftermovie’s”, professionele presentaties, animaties, portretten, documentaires, promo’s, commercials etc.

0 +
Videos
0 +
Bakjes koffie
0 +
SD kaartjes
0 +
Jaren ervaring
1998

A&C Media B.V.

opmaken van de krant in de Oostelijke Mijnstreek. Als Account Manager, bezocht ik de klanten in de Oostelijke Mijnstreek, om hun te adviseren hoe zij hun media plan het beste konden inzetten in het Zondagsnieuws. Sales en de opmaak van de advertentie's was mijn taak binnen het Zondagsnieuws.

2005

TV limburg

Bij TVL ben ik begonnen als Account Manager, mijn taak was het verkopen van commercials en Bedrijfs presentaties. Nadat TVL door Concentra werd overgenomen werd ik verantwoordelijk voor het nieuwe programma TV Publiek later Trompetter TV (sfeer reportage's van feestjes, netwerk bijeenkomsten, openingen etc) hierbij deed ik de sales, de opnames en de montage van het gehele programma. En was tevens verantwoordelijk voorde gehele uitzending van het programma. Tevens heb ik mee gewerkt aan de TVL Vasteloaves Marathon, deze heb ik 5 jaar mee georganiseerd, het uitnodigen van de verschillende verenigingen en optredens was een van mijn taken binnen de marathon.

2014

Visible producties

VISIBLE .....uw partner in nieuwe media "made by Paul Lemmens" VISIBLE is een bedrijf met veel ervaring in de media-wereld. Ik maken onder andere sfeerreportages "Aftermovie's", professionele presentaties, animaties, portretten, documentaires, promo's, commercials etc. Ik ben trotse eigenaar van VISIBLE en mijn taken binnen het bedrijf bestaan uit sales, marketing, camera en montage.

Wil je met ons werken? Laat een bericht achter!

  • Telefoon:+31 6 30 09 83 42
  • E-mail: mail@visibleproducties.nl

Contact

Contact opnemen met Paul? Kies hieronder je favoriete manier om contact op te nemen.